ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕΛΙ ΑΜΠΕΛΟΥ


LIVE STREAMING 








Στην βορειοδυτική είσοδο του Οροπεδίου Λασιθίου, στο μεταίχμιο ακριβώς των Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου, με φόντο από τη μια μεριά τους αγέρωχους, πέτρινους αλευρόμυλους που κοσμούν το πέρασμα και από την άλλη με θέα προς τον απαράμιλλου φυσικού κάλλους, οροπεδιώτικο κάμπο, συναντά ο επισκέπτης το παραδοσιακό εστιατόριο «Σέλι Αμπέλου». Πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση, η οποία διανύει ήδη την τρίτη γενιά. Από το 1987 εξυπηρετούμε και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη, συνδυάζοντας την παραδοσιακή Ελληνική - Κρητική κουζίνα με την φιλική και άρτια εξυπηρέτηση.



Στο κατάστημά μας, το οποίο λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μπορεί να απολαύσει κανείς τον καφέ ή το φαγητό του σε έναν από τους ποικίλους χώρους του.


 Πιο συγκεκριμένα, αυτό διαθέτει μια κεντρική, πρόσφατα ανακαινισμένη σάλα χωρητικότητας 200 περίπου ατόμων, καθώς και μια δεύτερη, μεγαλύτερης χωρητικότητας (550 περίπου ατόμων). Ακόμη το κατάστημα πλαισιώνεται από μια περιμετρική της κεντρικής σάλας βεράντα, μια άνετη πίσω αυλή μέσα στον κατάφυτο κήπο μας, ενώ υπάρχει και ειδικός χώρος με γκαζόν όπου μπορούν οι μικροί μας φίλοι να παίξουν ανέμελα. Βεβαίως σε κάθε χώρο είναι δυνατή η πρόσβαση για άτομα με ειδικές ικανότητες.

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση, όπως γάμους, βαφτίσια, συνέδρια, οργανωμένα γκρουπ κλπ., ακολουθώντας την επιθυμία κάθε μας πελάτη.